Xado izdelki na avtocestnih bencinskih postajališčih

S ponosom predstavljamo našega novega partnerja Autogrill Slovenija, s katerimi smo pred kratkim sklenili sodelovanje za prodajo Xado izdelkov na Autogrill avtocestnih postajališčih po Sloveniji.


Skupina Autogrill je eden vodilnih svetovnih dobaviteljev hrane in pijače za ljudi, ki veliko potujejo, in ena največjih italijanskih multinacionalk. Autogrillovi gostinski objekti so locirani predvsem na letališčih, železniških postajah in ob avtocestah v 17 državah. Skupno ima Autogrill več kot 4700 prodajnih mest, v 30 državah sveta in 70.000 zaposlenih, ki skrbijo za več kot 720 milijonov strank letno. V Sloveniji so prisotni na 4 lokacijah. Fram (v sklopu bencinskega servisa Shell) in Lukovica, Mokrice in Šempas (v sklopu bencinskega servisa OMV). Njihov slogan je "Užitek na poti", pa naj si gre za hrano, pijačo ali nakupovanje.


Direktor družbe Autogrill Slovenija Peter Gramc je ob nedavni sklenitvi poslovnega sodelovanja dejal, da se vseskozi trudijo svojo pozornost posvečati zadovoljstvu svojih obiskovalcev, ki veliko potujejo. 


"Zadovoljstvo naših strank je ključnega pomena, zato smo se odločili da v ponudbo vključimo izdelke Xado."